Selecteer een pagina

Botox & Fillers

Hoewel we met onze huidverbeterende behandelingen al fantastische resultaten kunnen behalen, heb je soms net behoefte aan een beetje extra. Bij Evelien Total Beauty werken we samen met een cosmetisch arts, zodat je behandelingen met Botox en Fillers kunt ondergaan in de vertrouwde omgeving van onze salon. Lees verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Cosmetisch arts

Dr. Babak Mahdavian

Cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian is een energieke arts met een rijke ervaring op het gebied van injectables. Hij is vooruitstrevend in zijn werk en richt zich erop om jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Wij doen dit in samenspraak door een holistische aanpak te hanteren, waarbij een combinatie van het opstellen van een persoonlijk huidverbeteringsprogramma, de meest effectieve cosmetische behandelingen en aftercare belangrijk is.

Dr. Babak Mahdavian heeft een aangeboren talent om het gezicht te lezen. Hij weet precies daar de injectables aan te brengen, om de huid en gezicht het best tot hun recht te laten komen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat de behandelingen vakkundig en geheel veilig worden uitgevoerd.

Botox

Voor het aanpakken van dynamische rimpels! 

Fillers

Brengt volume terug in de huid voor een jeugdige uitstraling.

Vitamin Infusions

Geeft je imuunsysteem en energielevel een snelle boost.

l

Consult

Nieuwsgierig naar wat Dr. Babak verder voor je kan betekenen? Hij voert nog veel meer cosmetische ingrepen uit. Kom langs voor een vrijlbijvend consult.

Ooglidcorrectie

Draai de tijd terug en ga voor een stralende oogopslag. Ooglidcorrecties worden uitgevoerd in de professionele klinieken van Clinic63.

Lipofilling

Fillers, maar dan van je eigen vet! Zo creëer je op een natuurlijke manier meer volume.

Botox – Botuline Toxine

Ons gezicht is constant in beweging. De hele dag door gebruiken wij mimiek om ons uit te drukken. Hierdoor ontstaan onder andere dynamische rimpels, zoals bijvoorbeeld de frons, lijntjes op het voorhoofd en de zogenaamde marionetlijnen rondom de mond. Botox, ofwel Botuline Toxine, zorgt er op een veilige manier voor dat de spiercontracties worden geblokkeerd waarmee deze rimpels zullen vervagen.

Wanneer Botox op de juiste manier wordt toegepast, kan het op een hele natuurlijk manier zorgen voor een verjongd en fris uiterlijk zonder het hele gezicht strak en bewegingsloos te maken. Cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian plaatst de injecties op strategische plaatsen, voor de mooiste resultaten. 

Het effect van een behandeling met Botox zal ongeveer tussen de 3 en 6 maanden zichtbaar blijven. Indien gewenst is het dan ook belangrijk om de behandeling regelmatig te herhalen.

Fillers

 

Met het verstrijken van de tijd, verliest de huid aan volume. Dit kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk en kan je ouder laten ogen dan je jezelf voelt. Door fillers op een strategsiche manier aan te brengen, kan het volume worden teruggebracht in de huid. De gezichtscontour zal zo verbeteren en de huid wordt strakker. Door gebruik te maken van verschillende soorten fillers wordt een mooi natuurlijk resultaat verkregen.

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, die net onder de huid worden geplaatst. De meest bekende toepassingen zijn de neus-lippen plooi, het accentueren van de jukbeenderen, lachrimpels verminderen en het vergroten van de lippen. Afhankelijk van je wensen zal Dr. Babak adviseren welk soort filler en welke behandelmethode het beste bij je past.

Cosmetisch arts Dr. Babak maakt gebruik van afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Op deze manier kan een mooi resultaat worden bereikt, terwijl tegelijkertijd de veiligheid wordt gewaarborgd. Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en hoe snel je metabolisme werkt. Over het algemeen hebben de fillers een werkingsduur van 6 tot 12 maanden. Het is dan ook belangrijk om de behandeling regelmatig te blijven herhalen met een touch-up.

Openingstijden

MAANDAG
08:45 – 15:30

DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG
08:45 – 17:00

WOENSDAG
09:00 – 13:00

ZATERDAG
op afspraak

ZONDAG
gesloten

Vragen?

Schroom je niet om ze te stellen