Selecteer een pagina

Facials

 

In een wereld waarin alles steeds meer draait om “picture perfect” en alles gefilterd worden, streven wij er juist naar om er voor te zorgen dat je ook zonder filters een prachtige huid hebt! Huidverbetering is dan ook onze specialiteit én allergrootste passie. Lees snel verder en ontdek op welke manier wij dit kunnen realiseren.

 

Your skin care(s)

Huidverbetering

Wist je dat de huid het grootste orgaan is van het lichaam? Onze huid heeft een paar belangrijke taken, zoals ons beschermen tegen invloeden van buitenaf, waarschuwen als iets te koud of te warm is en de temperatuur van ons lichaam regelen. Het is dan ook belangrijk om lief te zijn voor je huid!

 

Bij Evelien Total Beauty helpen we je daar graag bij met onze huidverbeterende behandelingen. Geen huid is hetzelfde, dus voor we beginnen met de behandeling nemen we eerst een uitgebreid consult en een huidmeting af. Zo kunnen we een persoonlijk plan opstellen en de mooiste resulaten realiseren. Ook bij huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne, pigmentatie en rosacea. Bekijk hieronder onze verschillende huidverbeterings-modules. 

Onze Modules

Meten is weten! We starten al onze behandelingen dan ook met een huidmeting. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk om eerst van jou te horen wat je graag met de behandelingen zou willen bereiken. Zo kunnen we een behandelplan op maat opstellen.

Voor de mooiste resultaten raden we vaak een behandeltraject van meerdere behandelingen aan. Dit ondersteun je met producten voor thuisgebruik. Vergelijk het met naar de sportschool gaan: om resultaten te behalen moet je regelmatig trainen én een gezond voedingspatroon hanteren. Voor een stralend gezonde huid geldt hetzelfde!

U

Kennismaking €59,-

Nog nooit een huid verbeterende behandeling gehad? Kom langs voor een kennismakingsbehandeling! In 45 minuten doen we een huidanalyse, reiniging, exfoliëren, korte bindweefselmassage en brengen we op basis van de behoefte van de huid dag verzorging aan.

}

30 minuten behandeling €45,-

Prachtige behandeling met
reiniging , peeling, massage en masker met evt ultrageluid. Dit is een fijne relax behandeling!  

Instant Boost €75,-

Binnenkort een feestje of ben je net ziek geweest en kan je huid wel een boost gebruiken? Na deze 50 minuten durende facial loop jij stralend naar buiten! We bekijken waar de huid behoefte aan heeft en voeren een uitgebreide behandeling uit, met huidverbetering als resultaat.

Picture Perfect Skin €85,00,-

We trekken alles uit de kast tijdens deze behandeling  van 60 minuten om de huid gezond te maken. Naast de basis-stappen zoals reinigen en exfoliëren, kunnen we deze behandeling aanvullen met krachtige peelings en de bindweefselmassage. Voor picture perfect skin!

All-Inclusive €99,-

Kies voor een all-inclusive ervaring op het gebied van huidverbetering en laat je 80 minuten lang door ons in de watten leggen. Tijdens deze behandeling zetten we alles in van peelings, tot bindweefselmassage en lichttherapie. Voor je mooiste huid ooit!

Beauty Light €42,50,-

Ken jij de kracht van rood licht? Neem plaats voor 30 minuten, sluit je ogen, geniet van het licht en zie er daardoor jonger uit. Wat klinkt als een droom wordt met de Beauty Angel werkelijkheid! Zo worden rimpels en fijne lijntjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld zal verbeteren. Inclusief peeling en passende crème.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is absoluut onze ster-module! We kunnen deze diepe massagetechniek toevoegen aan vrijwel iedere behandeling voor de ultieme boost in huidverbetering. Door de doorbloeding te bevorderen en verklevingen op te heffen, krijg je een prachtig egale huid met meer volume en minder rimpels & fijne lijntjes!

>

Rimpel Reductie Therapie

Deze intensieve massage gaat zelfs nóg verder dan de bindweefselmassage! Deze gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat het natuurlijk volume van de huid wordt terug gebracht naar de oorspronkelijke plaats. Hierdoor geeft het niet alleen verbetering bij rimpels en huidverslapping, maar ook bij littekens. En dat allemaal met de hand. 

Peelings

Een peeling zou zomaar hét ontbrekende puzzelstukje kunnen zijn in jouw zoektocht naar een stralend mooie huid. Door gebruik te maken van verschillende zuren, zoals bijvoorbeeld glycolzuur, amandelzuur, melkzuur en salicylzuur, kunnen we effectief verbetering bewerkstelligen bij verschillende huidproblemen. Voor een prachtig egaal huidje en een stralende teint!

Onze Merken

Voor de mooiste resulaten in huidverbetering werken we we bij Evelien Total Beauty alleen met hoogwaardige merken. Zo vindt je hannah, Juliette Armand en KLAPP Cosmetics in ons assortiment.

 

hannah

Dit oer-Hollandse merk is al sinds 1979 pionier in huidverbetering! Hun filosofie? Door een persoonlijk plan op te stellen met een effectieve combinatie tussen behandelingen en thuigebruik van producten, kan iedereen huidverbetering realiseren. Jij en je huidcoach werken dus samen om de beste resultaten te bereiken.

Juliette Armand

Dit Griekse pareltje is door hannah naar Nederland gebracht.  Met dit huidverbeterende merk kun je de huid namelijk binnen korte tijd een effectieve boost geven, afgestemd op verschillende huidcondities en huidproblemen. Kom je er bijvoorbeeld met hannah niet uit? Dan brengt Juliette Armand je verder. Een ontzettend mooi product om een krachtige kuur mee te doen!

KLAPP Cosmetics

Met het waarmerk “Made in Germany” geeft KLAPP Cosmetics een belofte van innovatie en kwaliteit. Al sinds 1980 zijn zij visionairs op het gebied van huidverzorging en door continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden, heeft KLAPP prachtige producten en behandelingen op de markt gebracht.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 – tot 14:00 uur

Zaterdag op afspraak